Juguem?

Aquest curs hem tornat a ser els més petits del grup, ja que hem començat una nova etapa. Hem pujat al primer pis amb moltes ganes i una mica d’enyorança, tot i que al cap de pocs dies ja ens havia passat. Hem començat a resoldre problemes a robòtica, hem fet jocs matemàtics i ens hem endinsat en el món de l’art contemporani amb Antoni Tàpies. També hem fet jocs de llengua i hem conegut l’obra de Joana Raspall. Ens hem fet un tip de jugar!

Ciència


Robòtica per resoldre problemes

A les classes de robòtica hem hagut de resoldre problemes i treballar en equip. Hem seguit les pautes, hem treballat de forma coordinada i hem aconseguit l’objectiu comú!

Jocs matemàtics per tot arreu

Hem fet matemàtiques a l’ipad i amb uns jocs de fusta. Aquest curs, hem continuat sumant, restant i dividint tal com ho fèiem a infantil, però ara amb més peces, més formes i més colors.

Humanitats i Comunitat


Hem fet molts jocs de llengua

Hem jugat a inventar-nos històries i a llegir. I, a més, en el marc del projecte d’escola “Escriptors, mestres de la paraula” hem començat a conèixer la vida i l’obra de Joana Raspall.

Ens hem expressat amb el cos

Hem deixat enrere els dies de pscio per treballar l’expressió corporal. Hem creat arbres, monstres i senyors en barret sense disfressar-nos. Només hem necessitat imaginació i ombres a la paret.

Entorn


Jo et cuido!


Comunitat


Cantada de nadales
Pastorets i Pessebre vivent

Altres


Posem el nostre granet de sorra per col·laborar en el pla d’acció:
Transforming our world: the 2030 Agenda Sustainable Development.
Es tracta d’un pla d’acció a favor de les persones, el planeta, la prosperitat i la pau a través d’una aliança de col·laboració d’àmbit global.
Està estructurat en 10 grans objectius de desenvolupament sostenible (ODS).
Som escola verda, reduïm les deixalles, recollim oli i tenim agents mediambientals. Anem amb bici o patinet a l’escola. I els divendres hi ha el bus-bici i els grans van a la piscina en bici. També celebrem la Setmana del medi ambient.

Les sortides, les colònies, la natació, les acampades i les excursions formen part del nostre projecte pedagògic, i és per això que es programen des de que són infants. Aquest tipus de sortides donen, de mica en mica, les habilitats necessàries per adquirir autonomia, capacitat d’adaptació i saber-se desenvolupar en un entorn entre iguals. Més informació aquí.

Cada estiu, elpetitmiquel obre les portes a la diversió, el lleure i l’amistat. Tothom hi és benvingut: Inventors, Intrèpids, Adventurers i Explorers. L’Escola d’estiu d’elpetitmiquel té l’objectiu de “viure l’estiu” de manera diferent i intensa. Les activitats estan pensades perquè infants, nens i nenes vagin adquirint més autonomia i responsabilitat. I també posem èmfasi en la utilització de l’anglès com a llengua de joc i comunicació. Més informació aquí.

L’aprenentatge de llengües és un factor fonamental per participar en un entorn global, interactuar amb persones d’arreu i apreciar i respectar les diferències. Aquest aprenentatge ens ajuda a comprendre el món. A elpetitmiquel complementem l’educació curricular amb classes extraescolars que permeten obtenir les titulacions oficials dels diferents nivells d’anglès a la University of Cambridge. Som centre preparador i examinador. Més informació aquí.

Famílies


A elpetitmiquel, infant, docent i família fem un equip. Aquest any, les famílies heu hagut de participar des de la distància. No heu pogut venir a explicar-nos experiències professionals i vitals de forma presencial. Avui, que us ensenyem allò que fan els vostres fills i filles a l’escola, també compartim aquest vídeo del pas de les famílies per l’escola. I esperem poder tornar a recuperar la presencialitat de les famílies ben aviat.

L’equip docent


Mireia Carbonell. Docent de 1r. de Primària

Cristina Gallifa. Docent de 1r. de Primària

Núria Ylla. Docent de 1r de Primària

Elisabet Febrer. Docent de 1r de Primària

Create your website with WordPress.com
Per començar