Música, sal, un ou i un artista

Aquesta primera part del curs no hem fet cap recepta, sinó que ens hem deixat portar per la música. Hem cantat, hem ballat i hem tocat instruments, com per exemple el xilòfon. Hem convertit diferents espais de l’escola en escenaris musicals. Ens hem divertit, hem rigut i hem passat estones molt dinàmiques. També ens hem posat la bata de científics per fer flotar un ou dins d’un got d’aigua amb sal i els ous també ens han portat a descobrir la vida i obra de Salvador Dalí. En el marc del projecte “Artistes, mestres del coneixement” hem conegut el surrealisme i una de les seves figures més destacades.

Art


Cantem, ens escoltem i ballem

Salvador Dalí

En el marc del projecte d’escola “Artistes, mestres del coneixement”, ja hem començat a veure Salvador Dalí.

Ciència


Projecte de la Sal

Jo et cuido!


Natació, sortides i colònies


Entorn


Comunitat


Cantada de nadales
Pastorets i Pessebre vivent

Altres


Posem el nostre granet de sorra per col·laborar en el pla d’acció:
Transforming our world: the 2030 Agenda Sustainable Development.
Es tracta d’un pla d’acció a favor de les persones, el planeta, la prosperitat i la pau a través d’una aliança de col·laboració d’àmbit global.
Està estructurat en 10 grans objectius de desenvolupament sostenible (ODS).
Som escola verda, reduïm les deixalles, recollim oli i tenim agents mediambientals. Anem amb bici o patinet a l’escola. I els divendres hi ha el bus-bici i els grans van a la piscina en bici. També celebrem la Setmana del medi ambient.

Les sortides, les colònies, la natació, les acampades i les excursions formen part del nostre projecte pedagògic, i és per això que es programen des de que són infants. Aquest tipus de sortides donen, de mica en mica, les habilitats necessàries per adquirir autonomia, capacitat d’adaptació i saber-se desenvolupar en un entorn entre iguals. Més informació aquí.

Cada estiu, elpetitmiquel obre les portes a la diversió, el lleure i l’amistat. Tothom hi és benvingut: Inventors, Intrèpids, Adventurers i Explorers. L’Escola d’estiu d’elpetitmiquel té l’objectiu de “viure l’estiu” de manera diferent i intensa. Les activitats estan pensades perquè infants, nens i nenes vagin adquirint més autonomia i responsabilitat. I també posem èmfasi en la utilització de l’anglès com a llengua de joc i comunicació. Més informació aquí.

L’aprenentatge de les llengües és un factor fonamental per participar en un entorn global, interactuar amb persones d’arreu,i apreciar i respectar les diferències. L’aprenentatge de llengües pot ajudar a entendre i comprendre el món. Més informació aquí.

Famílies


A elpetitmiquel, infant, docent i família fem un equip. Aquest any, les famílies heu hagut de participar des de la distància. No heu pogut venir a explicar-nos experiències professionals i vitals de forma presencial. Avui, que us ensenyem allò que fan els vostres fills i filles a l’escola, també compartim aquest vídeo del pas de les famílies per l’escola. I esperem poder tornar a recuperar la presencialitat de les famílies ben aviat.

L’equip docent


Carla Ylla. Docent de 2n de Primària

Dolors Anglada. Docent de 2n de Primària

Roser Grifell. Docent de 2n de Primària

Mercè Nogué. Docent de 2n de Primària

Create your website with WordPress.com
Per començar