Un dia qualsevol

Pintem, juguem, anem en bici, arreglem el jardí, descansem, tornem a jugar, ens rentem les mans, ens tornem a rentar les mans, esmorzem, mengem fruita, juguem, fem veure que tornem a esmorzar, juguem, descansem, juguem una mica més, fem construccions, fem trencaclosques, fem més trencaclosques, pintem aquarel·les, treballem la motricitat fina, ens disfressem, juguem, dinem i ens endinsem en el projecte “Artistes, mestres del coneixement” de la mà de Joan Miró, fem robòtica, jocs científics, psico, Emat, dinem, anem a l’hort a plantar maduixers i cantem i, sobretot, ens ho passem molt bé. Així és un dia qualsevol a P4 d’infantil d’elpetitmiquel

Ambients


Entorns


Jo et cuido!


Comunitat


Cantada de nadales
Pastorets i Pessebre vivent

Altres


Posem el nostre granet de sorra per col·laborar en el pla d’acció:
Transforming our world: the 2030 Agenda Sustainable Development.
Es tracta d’un pla d’acció a favor de les persones, el planeta, la prosperitat i la pau a través d’una aliança de col·laboració d’àmbit global.
Està estructurat en 10 grans objectius de desenvolupament sostenible (ODS).
Som escola verda, reduïm les deixalles, recollim oli i tenim agents mediambientals. Anem amb bici o patinet a l’escola. I els divendres hi ha el bus-bici i els grans van a la piscina en bici. També celebrem la Setmana del medi ambient.

Les sortides, les colònies, la natació, les acampades i les excursions formen part del nostre projecte pedagògic, i és per això que es programem des de que són infants. Aquest tipus de sortides donen, de mica en mica, les habilitats necessàries per adquirir autonomia, capacitat d’adaptació i saber-se desenvolupar en un entorn entre iguals. Més informació aquí.

Cada estiu, elpetitmiquel obre les portes a la diversió, el lleure i l’amistat. Tothom hi és benvingut: Inventors, Intrèpids, Adventurers i Explorers. L’Escola d’estiu d’elpetitmiquel té l’objectiu de “viure l’estiu” de manera diferent i intensa. Les activitats estan pensades perquè infants, nens i nenes vagin adquirint més autonomia i responsabilitat. I també posem èmfasi en la utilització de l’anglès com a llengua de joc i comunicació. Més informació aquí.

L’aprenentatge de les llengües és un factor fonamental per participar en un entorn global, interactuar amb persones d’arreu,i apreciar i respectar les diferències. L’aprenentatge de llengües pot ajudar a entendre i comprendre el món.

Famílies


A elpetitmiquel, infant, docent i família fem un equip. Aquest any, les famílies heu hagut de participar des de la distància. No heu pogut venir a explicar-nos experiències professionals i vitals de forma presencial. Avui, que us ensenyem allò que fan els vostres fills i filles a l’escola, també compartim aquest vídeo del pas de les famílies per l’escola. I esperem poder tornar a recuperar la presencialitat de les famílies ben aviat.

L’equip docent


Cristian Martin. Docent de P4 a Infantil

Núria Fajula. Docent de P4 a Infantil

Miqui Serrat. Docent de P4 a Infantil

Create your website with WordPress.com
Per començar