Sabies que…

Mercuri, Venus, La Terra, Mart, Júpiter, Saturn, Urà i Neptú. El sistema solar té 8 planetes. Els dinosaures van viure fa milions d’anys fins que es van extingir. Vincent Van Gogh va pintar uns 900 quadres. I entre ells, hi havia Els gira-sols i La nit estrellada. A P5, hem vist el sistema solar i no n’hem sortit fins que hem començat a veure les obres de Vincent Van Gogh. Hem pintat, hem fet autoretrats sense cavallets i hem descobert la vida d’aquest pintor que tenia un germà que es deia Theo. Sabem reconèixer el seu traç i que es va fer un tall a l’orella. L’any que ve farem 1r, però abans hem d’entrar al món dels dinosaures on trobarem estegosaures, al·losaures i anquilosaures. Alguns són herbívors i d’altres carnívors. Ah! I, a més a més, hem tingut temps per fer psico, Emat, música, anglès, robòtica, fer sortides i viure les nostres tradicions, com la vella Quaresma. Ho sabies? Algunes d’aquestes coses te les ensenyem en aquest vídeo dels infants de P5.

Ambients


Entorns


Jo et cuido!


Comunitat


Cantada de nadales
Pastorets i Pessebre vivent

Altres


Posem el nostre granet de sorra per col·laborar en el pla d’acció:
Transforming our world: the 2030 Agenda Sustainable Development.
Es tracta d’un pla d’acció a favor de les persones, el planeta, la prosperitat i la pau a través d’una aliança de col·laboració d’àmbit global.
Està estructurat en 10 grans objectius de desenvolupament sostenible (ODS).
Som escola verda, reduïm les deixalles, recollim oli i tenim agents mediambientals. Anem amb bici o patinet a l’escola. I els divendres hi ha el bus-bici i els grans van a la piscina en bici. També celebrem la Setmana del medi ambient

Les sortides, les colònies, la natació, les acampades i les excursions formen part del nostre projecte pedagògic, i és per això que es programem des de que són infants. Aquest tipus de sortides donen, de mica en mica, les habilitats necessàries per adquirir autonomia, capacitat d’adaptació i saber-se desenvolupar en un entorn entre iguals. Més informació aquí.

Cada estiu, elpetitmiquel obre les portes a la diversió, el lleure i l’amistat. Tothom hi és benvingut: Inventors, Intrèpids, Adventurers i Explorers. L’Escola d’estiu d’elpetitmiquel té l’objectiu de “viure l’estiu” de manera diferent i intensa. Les activitats estan pensades perquè infants, nens i nenes vagin adquirint més autonomia i responsabilitat. I també posem èmfasi en la utilització de l’anglès com a llengua de joc i comunicació. Més informació aquí.

L’aprenentatge de les llengües és un factor fonamental per participar en un entorn global, interactuar amb persones d’arreu,i apreciar i respectar les diferències. L’aprenentatge de llengües pot ajudar a entendre i comprendre el món. Més informació aquí.

Famílies


A elpetitmiquel, infant, docent i família fem un equip. Aquest any, les famílies heu hagut de participar des de la distància. No heu pogut venir a explicar-nos experiències professionals i vitals de forma presencial. Avui, que us ensenyem allò que fan els vostres fills i filles a l’escola, també compartim aquest vídeo del pas de les famílies per l’escola. I esperem poder tornar a recuperar la presencialitat de les famílies ben aviat.

L’equip docent


Marta Carreter. Docent de P5 a Infantil

Marta del Castillo. Docent de P5 a Infantil

Anna Marsó. Docent de P5 a Infantil

Fina Bofill. Docent de P5 a Infantil

Create your website with WordPress.com
Per començar